top of page

Årgang:1931

Type: Tudor de lux

Nummerplade

Ejer: Sabrina Bøgh

 

Historien

Af Knud Gaarn-Larsen
På forårsmødet i Egtved lørdag den 21. februar samledes både helt nye medlemmer og medlemmer der har gjort sig i klubben i mange år.
En af de helt nye er Sabrina Bøgh fra Gesten, der ved forårsmødet havde været ejer af en Ford A tudor 1931 i samfulde 40 dage.

Motorcykelmekaniker
Sabrina Bøgh er uddannet motorcykelmekaniker og i tre år havde hun selvstændigt værksted i Kolding, men hun erkender, at det blev for stresset, så forretningen blev afhændet, og det stressede liv udskiftet med en tilværelse som ansat hos en anlægsgartner. Det kan også være stressende nok, og derfor indså Sabrina, at hun havde brug for noget at stresse af på, og efter en del søgen på internettet, fandt hun en bil som hun gerne ville eje.
- Den stod hos en jyde i København, forklarer Sabrina med et stort smil, så efter nogen forhandling frem og tilbage blev hun den 11. januar 2009 ejer af en Ford A, som hun selv hentede hos sælgeren i København.

Fair pris
- Prisen var fair nok. Det var jo også en jyde jeg handlede med, siger Sabrine med det smil hun har så let ved at kalde frem. På spørgsmålet om det er en flot bil, konstaterer Sabrina, at den da kan køre, men den trænge til en kærlig hånd. Det er Sabrina selv kvinde for, for hendes hænder er nok bedre skruet sammen til svensknøgle, svejseværk og fed olie, end nål og tråd, stramaj og symaskineolie, og selv om hun ikke er speciel høj, så har hun en vilje, som man ikke skal tage fejl af.

Kogte
- Om det var sorgen over at forlade Sjælland, eller det var anstrengelserne på Storebæltsbroen, det ved jeg ikke, men kendsgerningen var, at bilen begyndte at koge, da jeg kom til Langeskov på Fyn, og det var også blevet mørkt, så jeg kørte ind til en ven i Langskov, og ringede til ledsagebilen, for at høre, om jeg kunne få et lift, fortæller Sabrina Bøgh, om den første tur i hendes blå Ford A, og selv om den måtte overnatte i Langeskov, så er den nu kommet hjem til Gesten. Hun har sammen med gemalen, der også er motorcykelmekaniker, et cirka 100 kvadratmeter stort værksted i det nedlagte landbrug de købte for nogle år siden. Her må hendes Ford A pænt vente ude i laden,, for da værkstedet blev lavet, var den gamle port jo stor nok til mc´er og det blev ikke overvejet at Ford A kunne blive fremtidens passion.
- Men det skal der laves om på, fastslår Sabrina. Selv om hun deler interessen for motorcykler med sin mand, så deles hendes interesse for Ford A ikke så meget af manden.
- Han har en svaghed for jagt. Så er det jo dejligt at jeg kan bruge lidt tid sammen med min gamle bil, og jer her i klubben, siger Sabrina, der på mødet sugede til sig, og skaffede sig flere kontakter, så hun kan få hjælp i en snæver vending.

bottom of page